DB-Montage

DB-Montage is specialist in het monteren van Paneltim® op maat in de agro- en industriesector. We plaatsen onder meer technische ruimtes, douches, watertanks, luchtwassers en hondenkennels. Bij onze montagewerken maken we gebruik van kunststoffen panelen waarmee we, door middel van extrusielassen, volledige constructies op maat maken.

De panelen zijn onderhoudsarm en makkelijk te reinigen waardoor ze bijdragen aan een hygiënische omgeving. Ze zijn ook sterk, duurzaam en bestand tegen de meeste chemische stoffen, zoals ammoniak. Bovendien zijn de panelen leverbaar in verschillende kleuren.

Vervaeke Montage

Verder zijn we exclusieve partner van Vervaeke voor al hun montage-, onderhouds- en herstellingswerken. We monteren windzeilen op maat die oplossingen bieden voor wind-, regen-, temperatuur-, stof-, en vogelproblemen. Ook hier zijn we actief in de agrarische en industriële sector. Dankzij onze jarenlange ervaring en sterke knowhow van de verschillende producten en systemen staan we garant voor een deskundige en kwalitatieve dienstverlening.

We werken op maat, volgens uw wensen en voorkeuren!

Heeft u een toepassing die ingewerkt moet worden, maar weet u zelf niet hoe eraan te beginnen? Neem dan nu contact met ons op!